راه اندازی کسب و کار اینترنتی
goalfinal

هدف از این مقاله

راه اندازی کسب و کار اینترنتی

تاریخ به‌روزرسانی

2021-12-31

سطح مقاله

معمولی

زمان تقریبی مطالعه

4 دقیقه

همه چیز درباره راه اندازی کسب و کار اینترنتی
⚠️ توجه! مطالعه این مطلب ممکن است مسیر شغلی شما را برای همیشه تغییر دهد! ⚠️
در سال های گذشته ، افرادی که قصد خرید خدمات یا کالایی را داشتند باید حتما به دفتر یا فروشگاه مراجعه کرده ، و از میان گزینه هایی محدود دست به خرید و انتخاب میزدند.
اما امروزه با فراگیری و دسترسی اکثریت جامعه به ابزار های ارتباط جمعی مانند رایانه شخصی و تلفن های هوشمند ، تمایل خریداران به استفاده از اینترنت برای دریافت محصولات و خدمات به طور چشمگیری افزایش یافته.
تا جایی که پس از همه گیری بیماری کویید19 و تشویق مردم به در خانه ماندن، افراد سعی میکنند در حد امکان خدمات غیر حضوری را برای برطرف کردن نیازهای خود انتخاب کنند. و به دلیل محاسن بسیار خرید از کسب و کارهای اینترنتی ، میتوان گفت اگر فروشندگان نتوانند از این شرایط برای ارتقا و به روز رسانی بیزینس خود استفاده کنند ، به تدریج از صحنه رقابت حذف خواهد شد.
اگر شما صاحب یک کسب و کار کوچک ، بزرگ یا حتی مشاغل خانگی هستید پیشنهاد میکنیم این مقاله را تا انتها مطالعه کرده و درباره ایجاد تغییر در مسیر شغلی خود تامل کنید.

infographic1
کسب و کار اینترنتی چیست؟
به طور مختصر میتوان گفت کسب و کار اینترنتی یعنی انتقال یک بیزینس از محیط محدود فیزیکی به شبکه نامحدود اینترنت. که این کار به وسیله طراحی وبسایت یا راه اندازی پیج در شبکه های اجتماعی آنلاین صورت میپذیرد.
اما اینکه چرا باید این کار را انجام داد موضوعی است که در ادامه مقاله به آن میپردازیم.
چرا باید کسب و کار خود را اینترنتی کنیم؟
برای پاسخ دادن به این پرسش میبایست چندین و چند کتاب قطور نوشت تا بتوان حق مطلب را تمام کمال ادا کرد. با این وجود ما سعی میکنیم در این مقاله مهم ترین و اساسی ترین جواب ها را به صورت مختصر برای شما بیان کنیم.
از جمله فواید آنلاین کردن مشاغل میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • صرفه جویی در هزینه ها
  • معرفی گسترده تر خدمات
  • تنوع بیشتر محصولات
  • تنوع بیشتر مشتریان
  • کاهش قیمت تمام شده محصولات
  • از بین رفتن اهمیت مسافت های جغرافیایی
  • صرفه جویی در وقت خریدار و فروشنده
  • سهولت راه اندازی کسب و کارهای نوپا

حال که به لزوم آنلاین سازی بیزینس ها پی بردیم و در پی آن تصمیم گرفتیم با وارد کردن کسب و کار خود به دهکده جهانی اینترنت ، بقای پرقدرت آن را تضمین کنیم، باید بدانیم که در عمل این امر چگونه انجام میپذیرد؛ برای آشنایی با مراحل آنلاین سازی مشاغل ، لطفا این مقاله را دنبال کنید.
مراحل اینترنتی کردن کسب و کار چیست؟
اگر تصمیم گرفته اید که برای ارائه خدمات یا محصولات خود از تکنولوژی و شبکه جهانی اینترنت بهرمند شوید لازم است مراحل زیر را طی کنید:
1. بررسی بیزینس
2. پیدا کردن نیازها
3. انتخاب بستر اینترنتی
4. مشورت با متخصصین دیجیتال مارکتینگ
5. طراحی و راه اندازی سایت یا پیج
6. بهینه سازی داخلی سایت
7. تبلیغات و بهینه سازی خارجی
8.تولید محتوای تخصصی
9. آماده سازی محتوای فروشگاهی
10. راه اندازی نهایی کسب وکار

 اما واقعا داشتن یک سایت عیب بزرگی است یا مزیت بزرگ؟

  تضاد شبکه های اجتماعی در تقابل با سایت امروزه دو دستگی و دوگانگی به وجود می آورد پس تا انتهای این مقاله با من همراه باشید تا از نکات طلایی داشتن سایت مطلع شوید.

چرا باید برای کسب وکارمون یک سایت داشته بشیم؟

  1. طراحی یک وب سایت به کسب وکارشما اعتبار زیادی می دهد : داشتن یک وب سایت برای بیزینس و کسب وکارهای مختلف شما مانند داشتن یک ادرس معین و مشخص برای مرجعه حضوری شرکت و کسب وکار اداری است. زمانی که شما یک آدرس دقیق زیک شرکت در اختیار مشتریان قرار می دهید درواقع حس اعتماد و اطمینان در آنها به وجود می آید حالاهمین را در داشتن یک سایت برای یک کسب و کار تصور کنی که چقدر ممکن است حس اهتماد برای مشتریان بوجود آورد و اگر از دید یک مشتری ب قضیه و کسب وکارتان نگاه کنید به یک سوال برخوررد میکنید که چرا مشتری باید به شما و کسب وکارتان اعتماد کند و از شما خرید کند؟ و سوالاتی مانند آیا این کسب وکار قابل اعتماد است؟ قانونی است؟ و از این قبیل سوالاتی که ممکن است بوجود بیاید. و اگه شما بعنوان صاحب کسب وکاربتوانید این سوالات مشتری را پاسخ بدهید قطعا افزایش چشمگیری در فرایند فروش خود خواهید داشت
  2.  طراحی سایت یک بازاریابی جدیدی را برای شما ایجاد می کند: داشتن یک وب سایت به حضور همیشگی شما تبدیل می شود و همچنین   یک بسترو فضای تبلیغاتی برای شما بوجود می اورد و با توجه به اینکه اینترنت میزان قابل توجهی از مخاطبان رو در پی داره کسب وکار شما به افراد بیشتری اشنا میکنه وباتوجه به این موضوع که بعضی از اپلیکیشنها مثل واتس اپ، لاین و…یه مدت بین مردم محبوبن بعد فراموش میشن ولی یک وب سایت همیشه میتونخ کاربرد و کاراییه خودش رو حفظ کنه و از محبوبیت زیادی بین مردم برخوردار باشه.
  3. دامنه روابط شما گسترده تر میشه : داشتن یک وب سایت یه فرصت خوب برای معرفی شما و کسب وکارتون به افراد جدید است و حتی روابط تجاری شما را گسترده تر میکند.
  4. آگاهی مشتریان ازبروزرسانی محصولات و خدمات : به راحتی و به سرعت بصورت رایگان وخیلی کمتراز یک فروش حضوری میتونید آخرین محصولات و خدمات را در سایت ارایه دهید و حتی مشتریان را از این تغییرات مطلع کنید که این یک ویژگی و امتیاز مثبت محسوب میشود.
  5. فرصت اشتراک عقاید و تجربیات شخصی: با داشتن یک سایت شما میتوانید از تجربه ها و انتقاد دیگران، در زمینه خرید محصولات و نحوه ارسال و…. در جهت بهبود کیفیت محصولات و افزایش فروش استفاده کنید.
  6. مورد ششم را شما به من بگویید: تجربه های شخصیتون رو در کسب وکار و یا موردی که فکر میکنید مهم و تاثیرگذار بوده ولی در این مقاله به اون اشاره نشده در قسمت نظرات برامون بنویسید.

 چگونه سایت مربوط به  کسب و کار را راه اندازی کنیم؟

دغدغه ی بسیاری از افراد این است که داشتن یک سایت هزینه های بالایی به همراه خواهد داشت،زمان و انرژی زیادی نیاز دارد و به دنبالش دردسرهای زیادی خاهد داشت .

اما استفاده از قالبهای آماده ی وردپرس ، در کمترین زمان می تواند شما را صاحب یک سایت کند که بی نیاز به داشتن فردی متخصص برای انجام فعالیت های سایت خواهید بود.

در رابطه با شروع کسب و کار اگر سوالی بود میتوانید از طریق راه های ارتباطی زیر با من در تماس باشید.

از ابتدای مسیر با شماییم، مسیر موفقیت را با ما طی کنید.

اشتراک گذاری در facebook
Facebook
اشتراک گذاری در telegram
Telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp
اشتراک گذاری در email
Email
زهرا روزبهانی

زهرا روزبهانی

زهرا روزبهانی هستم فارغ التحصیل مقطع کارشناسی علوم کامپیوتر، از سال 97 فعال در حوزه ی وب و کدنویسی هستم و در حال ارتقا مهارت ها در این راستا هستم

شاید از این مقالات هم خوشتان ییاید

logo
Web Designer